Fråga om Nikon

Jag kommer på försök att införa möjligheten för er att ställa frågor om Nikons produkter här i bloggen. Syftet med det är naturligtvis att ni skall få svar på era funderingar, men också att jag skall tvingas lära mig lite mer.

Jag lovar inte att svara på alla frågor som kommer in, och jag svarar inte på frågor som ni lätt kan finna svar på i er användarmanual eller i kamerans specifikationer. Tanken är att frågorna jag besvarar skall vara lite klurigare än så.

Om frågor kommer in så kommer jag välja en eller ett par frågor per vecka som jag publicerar och besvarar. Ni ställer era frågor till mig på mailadress janne@arleklint.se och skriver BLOGGFRÅGA i rubriken på mailet.

Störst sannolikhet har ni att få svar på era frågor om dom behandlar de kameror jag har lätt tillgång till. Då gäller en bunt coolpix-modeller samt D60, D80, D2x och D700, men jag försöker gärna svara på även annat. Frågor kan även gälla optik.

Jag ser detta som en möjlighet för mig att vara mer förberedd på frågor som kan dyka upp under de Nikonkurser jag håller.

1 tanke på “Fråga om Nikon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s