Mycket snack om D3x

Nikon har idag annonserat en ny kamera D3x. Det kommer att vara en underbar kamera – för de som behöver just den typen av kamera.

Nikons D3x är inte en uppdaterad D3 utan ett komplement till densamma.

Genom de kompletterande egenskaperna som D3 och D3x har, kan Nikon nu erbjuda en enastående bra utrustning i fullformatet FX (24x36mm) för såväl sportfotografer och reportagefotografer som studiofotografer och naturfotografer. Det känns fantastiskt roligt.

I D3 finns snabbheten i serietagning och möjlighet att gå upp till mycket höga ISO-tal med god kvalite.

I D3x finns den extrema detaljåtergivningen som 24,5 MP ger, men trots det möjlighet att göra hyffsade 5 bilder/sek med ISO 100 – 1600

Läs mer om den nya D3x

4 tankar på “Mycket snack om D3x

  1. Där går gränsen för mig…huga för dessa pengar! Visst…kameran är världens höjdare för yrkeskategorin och mycket avancerade men jag är glad att jag hade råd att köpa en fulleffare…mycket pengar bara där…men en hobby som inte är dyr är ingen riktig hobby var det någon som sa till mig…eller egentligen hade jag väl inte råd men ”jag önskar jag vore så rik att jag hade råd med min nuvarande levnadstandard” hörde jag något om också…man får ju intala sig och prioritera och hitta allehanda motiveringar för att försvara inköpen… 😉
    Men visst har Nikon varit duktiga ett tag nu (och är duktiga) på att tillgodose hela konsumentskiktet från amatör till proffs…de har ju täckt upp över hela linjen nu som jag tycker…inget verkar saknas.

  2. Nej Fotomicke, jag har inte beställt någon D3x. Jag avvakter så får vi se vad som händer. Islandslandskapen skulle inte må dåligt av en D3x, men andra bilder mår bättre av D700:an.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s