Logic Studio

logic

Idag var jag en nere en sväng på Ljudfront, min lokala musikaffär och köpte en programvara Logic Studio 9. Med den programvaran kommer det inte finnas några begränsningar när det gäller möjligheter att spela in, skapa, redigera, mixa och spela upp musik.

Programmet innehåller egentligen väldigt mycket mer funktioner än vad jag någonsin kommer att behöva, men jag tycker det är intressant att lära mig vilka möjligheter som finns. Dessutom kommer jag aldrig kunna skylla en tekniskt dålig inspelning på att jag inte har möjligheter att göra det bättre. Nu hänger allt på mig!

Jag hann inte installera saligheten på min iMac innan jag åkte hit upp till Falun, men nu har jag något spännande att forska i under veckan som kommer.

7 tankar på “Logic Studio

  1. Bra program det där! skall du köpa en hyfsat bra men billig mikrofon till sång så köp en JJlabs BMC2 inkl shockmount 795:- på jam. Röde NT2-A är en kanonmikrofon för 3200:- skaffa en rörmikpreamp med så du får närhet och bra signal när du spelar in samt mer värme tack vare rören! det är det digitalas nackdelar med just kalla sound. ett måste…. 🙂 se till att skaffa några bra pluggar til din programvara, kopressor är ett måste och bra revervb. Vidare så finns det bra virtuella trummisar till datorn och massor av mjukvaru syntar, bara ett bra midi keybord som behövs…. så nu har du en komplett hemma studio 🙂

  2. Pingback: Gubben Noa « ARLEKLINT PHOTOGRAPHY

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s