Mot Dalarna

I morgon skall jag genomföra två Nikonkurser i Falun, så i eftermiddag tar jag bilen upp till Dalarna. Jag övernattar på hotell och kan då i lugn och ro ladda upp inför kurserna med en ordentlig hotellfrukost.

I slutet av förra hösten spelade jag in mig själv på video under två hela kurser i syftet att utvärdera mig själv. I morgon är min tanke att göra samma sak igen. Då kan jag se om jag blivit bättre, eller om jag lagt mig till med ”olator”. Att se sig själv agera på video kan vara jobbigt, men faktiskt nyttigt.

Här är en episod ur en kurs jag höll i november 2008

7 tankar på “Mot Dalarna

 1. Väl på plats här i Falun känns det bra att få i sig en hamburgare i hotellrestaurangen.

  Falun är en stad med mycket idrottsaktiviteter för ungdomar. Just denna helgen pågår en innebandytunering, så på hotellet är det mycket ungdomar, tränare och föräldrar.

 2. Väl hemkommen från Falun känner jag med trött. Två kurser och bilresa tar energi ur kroppen. Nu skall det bli skönt att sova.

  I veckan skall jag kritiskt granska den video jag gjorde på mitt agerande under ena kursen.

   • Visst är det roligast om alla kommer, men jag fick ”revanch” på systemkamerakursen som jag körde efter er kurs. Då dök 56 av 60 anmälda upp 🙂

    Oavsett, tycker jag alltid att det är roligt att förmedla kunskap, så för mig personligt är det lika roligt oavsett hur många som deltar i kurserna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s