En vecka kvar till semestern :)

Nu har jag suttit på Saab och jobbat med förberedelser inför den utbildning jag skall genomföra på ett luftövervakningssystem. Senast har jag jobbat med de teoretiska och praktiska slutprov som eleverna skall få göra för att få sina certifikat.

De sista två veckorna i september reser jag till Förenade Arabemiraten för att genomföra utbildningen. Det ser jag fram emot.

Att sätta ihop prov och tester är en konstart i sig. När det gäller teoretiska prov skall de vara heltäckande, men de skall ändå vara möjliga att genomföra inom en rimlig tid. Det gäller att begränsa antalet frågor och att hitta de frågor som ger eleverna möjlighet att visa att de förstått helheten. När det gäller praktiska prov i användning av system gäller det att hitta att rakt och smidigt flöde som eleven skall genomföra, som passerar igenom alla viktiga moment. Ett kul jobb!

Om en vecka får jag äntligen semester. Egentligen skulle jag haft semester hela augusti, men en extra resa till Förenade Arabemiraten sista veckan i augusti gör att semestern bara blir tre veckor. Den fjärde veckan kan jag kanske ta senare i höst istället. Det får jag stämma av med Sonja.

Här är en film från Pakistan som visar en variant på systemet jag skall utbilda på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s