Min Sonja stickar isländska plagg

Det var ett tag sedan jag publicerade bilder på Sonja. Hon tillbringar nu all sin tid här hemma och vårdas här av ASiH Täby, Vallentuna (Avancerad Sjukvård i Hemmet). Hon har fått en lyxig vårdsäng som kan justeras i alla tänkbara ledder. En luftmadrass justeras kontinuerligt av en kompressor så att trycket alltid är rätt med hänsyn till hennes tyngd och hur hon ligger.

Sonjas senaste projekt är att sticka isländska tröjor, sockor och senare mössor i riktig isländsk fårull. Mönster och garner hittar hon här. På bilderna håller hon på med ett par sockor till mig 🙂

1

2

3

4

5

Annons

7 tankar på “Min Sonja stickar isländska plagg

 1. Oj vilket rymdskepp till säng 😉 bra det finns så finurliga sängar för att lindra alla obekvämheter som tillkommer om man blir sängliggandes länge.
  Antar att Sonja hellre legat på en träbrits och varit frisk…
  Sonja en tuff dam som finner på lösningar hur hantera sin sjukdom, blir så imponerad av hennes fighting spirit. Kan inget annat är känna för er och kämpa på…
  Antar att du inte kommer att frysa om fötter något mer denna vinter, sockarna ser riktigt mysigt varma ut 🙂
  Bästa hälsningar till er båda!

  /Christer K

 2. Hej Janne o Sonja. Jag har följt er båda i era bloggar sedan jag deltog i Nikon School för ett par år sedan. Ni är båda fantastiska fotografer och jag beundrar verkligen era fantastiska fotografier. Jag hoppas för er bådas skull att Sonja får den bästa tänkbara vård som kan ges. Jag vet av egen erfarenhet att ASIH i Täby/Vallentuna är helt fantastiska i sin omvårdnad. Min egen mor vårdades av dem under ett antal veckor innan hon tyvärr gick bort. Ta väl hand om den tid ni har tillsammans. Kram till er båda.

  • Tack för dina varma och omtänksamma ord. Jag kan bara instämma i att ASiH i Täby/Vallentuna är helt underbara. Efter att ha lärt känna dem och all personal på Radiumhemmet har jag lovat mig själv att alltid beundra vad svensk sjukvård kan leverera.

   Jag hoppas Nikon School var ok 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s