”Fixardag” i Vallentuna

Ett stort tack till alla som kom på vår minnesträff för Sonja på Big Ben inne på Södermalm i går kväll. Jag känner att träffen var bra för mig. Jag behövde en trevlig tillställning bland många vänliga människor.

Efter träffen tog jag en taxin hem till Järfälla, eftersom det blev billigast att åka dit och sova. Nu på morgonen har jag åkt vidare ut till Vallentuna. Normalt skulle jag ha jobbat idag, men jag måste vara hemma för att ta emot Sodexo, som skall hämta Sonjas vårdsäng och en del andra hjälpmedel, Cylinda, som skall göra nått servicejobb på torktumlaren och ett blombud.

Just nu mår jag ganska bra, även om tankarna fladdrar runt mellan en massa olika saker utan att jag har kontroll över dom.

Kanske passar jag på att hämta ut mina paket från Nikon som ligger på posten. Kanske gör jag ett nytt besök i Vallentuna kyrka..

bb

Annons

2 tankar på “”Fixardag” i Vallentuna

  1. Vilken fin annons du fixat och fågeln passar så bra.
    Jag tyckte det var rätt så skönt med alla konkreta, praktiska saker som skulle fixas även om jag drömde mkt knäppa drömmar om att mamma inte alls hade dött utan stod o skällde ut mig för att jag slängt hennes kläder. Antar att det var en del av sorgebearbetningen o nu när det gått över tio år kan jag skratta åt det

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s