Sonja blåser i mitt öra

Idag har jag hittat bilder, massor av bilder på Sonja från tiden innan vi träffades. Bilder med Sonja på sin motorcykel, bilder på Sonja när hon dök i Maldiverna. Vanliga bilder på Sonja vid sina tåg. Oj vad jag har bläddrat och funderat. Förutom att Sonja var en tjusig pingla, funderar jag över vem Sonja var på den tiden. Skulle Sonja och jag passat ihop på 80-talet? När hon tog sitt dykcert och sin jägarexamen?

Troligen inte. Jag var inte den jag är idag på 80-talet, och Sonja lär heller inte ha varit den Sonja jag lärde känna. Min gissning är att det nog var bra att vi träffades då vi träffades så att vi fick möjlighet att skapa den tajta relation vi hade, även om den blev onödigt kort.

Det blir lättare och lättare att hantera dagarna. Nu gråter jag inte lika ofta längre, men jag kommer på mig själv, när jag hittar saker här hemma som jag inte sett tidigare, att jag vill fråga Sonja något… Javisst ja, hon är ju inte här…

Sonja lovade mig att när hon inte längre fanns skulle hon då och då blåsa i mitt öra. Det gör hon. När jag minst anar det dyker hon upp och då känner jag mig trygg, men blir också väldigt ledsen.

3 tankar på “Sonja blåser i mitt öra

  1. Motorcykel…..? Dykarcert….? Jägarexamen…? Skulpturer…..?
    Den bruden fortsätter att överraska som om ingenting har hänt……. Underbart!!

    Fridens
    Oscar, klart impad av Sonja…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s