Den 20:e juli fyller min blogg fyra år – kanske sammanfaller det med att insamlingen ”Fotografer mot Cancer” når målet att samla in 100.000:-

Jag är imponerad av hur pengar kunnat samlats till forskning kring cancer. Att insamlingen ”Fotografer mot Cancer” nu samlat in 92.000:- innebär att det bara fattas 8.000:- tills vi nått det hägrande målet på 100.000:-. Kanske sammanfaller målet att samla in 100.000:- till Cancerfonden med att min blogg, den 20 juli, fyller fyra år.

Du kan se insamlade medel och ge ditt bidrag här!

Genom att bidra i denna insamling visar du att vi fotografer stödjer arbetet med att besegra cancern.

Många, alltför många människor, drabbas av cancer. Många är vi som har nära anhöriga som drabbas. Vi kan beskriva cancer som dagens folksjukdom.

Forskningen kring cancer går framåt. Man vet idag hur cancer uppkommer på molekylär nivå. Det som saknas är kunskapen om hur man skapar botemedel. Speciellt i de fall cancern sprids i kroppen.

Som anhörig till en cancerdrabbad vill man alltid stödja så mycket som möjligt. Tyvärr känner man hela tiden att man inte bidrar tillräckligt. Ett sätt för mig att stödja mer blev att starta insamlingen ”Fotografer mot Cancer”. Insamlingen sker inom Cancerfonden och alla bidrag går direkt dit.

Cancer drabbar plötsligt. En dag kan man stå där med cancer i sin egen eller någon anhörigs kropp. Då känns det bra med en vård som kan fungera på allra bästa sätt.

Ingen av de som i dag har cancer har någonsin trott att de skulle hamna där.

1 tanke på “Den 20:e juli fyller min blogg fyra år – kanske sammanfaller det med att insamlingen ”Fotografer mot Cancer” når målet att samla in 100.000:-

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s